BUTIK


BUTIK


Hos mig kan du köpa 

hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg. 


ÖPPETTIDER


Öppettider för behandlingar

Måndag-FredagButikstider

Måndagar kl 12.00 - 13.00

Onsdagar kl 15.30 - 16.30


Givetvis är du välkommen att handla vid andra tider! Hör då bara av dig via anki@heladighogakusten.se eller ring 070-29 42 046.

Du kan även boka privat shoppingtid i onlinebokningen här


Maria Åkerberg är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke.

Vetskapen om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår miljö, är grunden och drivkraften bakom företaget Dermanord som producerar Maria Åkerbergs produkter.

Målet är helt naturliga produkter med 100 procent ekologiskt innehåll.

Alla produkter tillverkas i Sverige men råvarorna kan vara hämtade från hela världen. Alla råvaror är ekologiska.


Maria Åkerberg själv hade tänkt öppna en hudvårdssalong en gång i tiden och till den behövde hon produkter. Hon sökte efter en produktserie helt utan mineraloljor och syntetiska ingredienser men hade svårt att hitta några produkter som stämde överens med hennes krav. Utifrån sina egna krav tog Maria fram ett antal produkter som med tiden vuxit till en hel serie. Ett av Sveriges mest omtyckta ekologiska produktkoncept.


I dag är Maria Åkerberg ett av landets mest kända märken inom ekologisk och naturlig skönhet. Produkterna är tillverkade i Frillesås i Sverige, helt utan mineraloljor, silikoner och andra syntetiska ingredienser. Och produkterna är packade i giftfri, återvinningsbar bioplast gjord på sockerrör.


mariaakerberg.com kan du ta del av hela produktsortimentet.