Slimming - Cellulitbehandling


CELLULITBEHANDLING


Koppning förbättrar cirkulationen vilket bidrar till att minska celluliterna samt ger dig en mjukare och slätare hud.

 

Koppningsmassage för celluliter och bindväv på utsatta områden, ex. överarmens undersida, insida och utsida lår.ca 30 min.  350 kr

VAD ÄR CELLULITER?


Med celluliter menas de gropar, som syns i huden och som också ibland kallas apelsinhud. Bindväven runt fettcellerna har då blivit fibrotisk och stel och tappat sin elasticitet. Detta leder till minskad cirkulation, som försvårar närings- och syretillförseln och borttransporten av slaggprodukter och vatten i vävnaden. Bindväven blir förtätad med nedsatt cirkulation som följd. Och det uppstår en ond cirkel, där nya celluliter bildas.


VARFÖR ÄR KOPPNING SÅ EFFEKTIVT MOT CELLULITER?


Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation är den huvudsakliga orsaken till att kroppen bildar såkallad cellulit hud. Koppning är därför mycket effektiv, behandlingen skulpterar din kropp och ger ett synbart resultat såsom förbättrad hudstruktur och en upprensning av huden. Dessutom är det en mycket skön och avkopplande behandling.

Koppning påverkar bindväven och underhudsfettet, blod- och lymfcirkulationen öppnas upp i vävnaden. Detta främjar fortsatt bättre cirkulation, och förhållandena i vävnaden förbättras därmed. Collagen- och elastinbildningen i bindvävsellerna påverkas positivt. Och detta leder till smidigare och fastare hud. Behandlingen påverkar också fettcellerna att komma igång med förbräningen, vilket minskar fettdepåerna.


HUR LÅNG TID TAR DET INNAN MAN SER RESULTAT?


Det positiva resultatet börjar redan synas efter några behandlingar. Huden blir fastare, slätare och tack vare stimuleringen läker den fortare. Stimuleringen av kollagen och elastin gör att huden får bättre lyster och blir tjockare.


För bästa resultat rekommenderas också en sund kosthållning, ökat intag av vatten, för att forsla bort slaggprodukterna och daglig motion.


NÄR SKA KOPPNING UNDVIKAS?


- om du är gravid

- om du lider av blödarsjuka

- om du äter blodförtunnande medicin

- om du har åderbråck

- om du har stora blodådror

- om du har lymfknutar eller cancer


Koppning mot celluliter är en kombination mellan svensk massage och 5000-årig koppningsterapi.

 

  ÖPPET Måndag - Fredag


  Behandlingar enligt tidsbeställning:

  070-2942046 eller

         

  

  Butiksöppet torsdagar 15 - 17 

  Hela Dig, Höga Kusten


  Petsamovägen 3

  87031 Mjällom


  070-2942046

  anki@heladighogakusten.se

  www.heladighogakusten.se

Hela Dig, Höga Kusten 2018 * Petsamovägen 3, 87031 Mjällom * Tel. 070-2942046